O nama

svi zaposleni.onamav6 min

Naša priča

Specijalna bolnica za oftalmologiju ``Dr Kozomara``

Specijalna bolnica za oftalmologiju “Dr Kozomara” nastavak je porodične tradicije započete sada već davne 2008. godine kao “Klinika Kozomara.”

Od tada pa sve do danas, kontinuirano radimo na poboljšanju naših usluga i osiguravanju najnovijih tehnologija i metoda u liječenju očnih bolesti. Upravo zbog iz tih razloga, klinika Kozomara 2011. godine postaje “Klinika Svjetlost” Banja Luka. Višedecenijska saradnja sa klinikom “Svjetlost” iz Zagreba omogućila nam je da rastemo, učimo i razvijamo se uz nesebičnu pomoć kolega koji su sa nama svakodnevno dijelili svoja znanja i iskustva.

Danas, kada se ponovo “vraćamo korijenima” želimo da nastavimo putem kojim smo išli svih prethodnih 15 godina, i to kao Specijalna bolnica za oftalmologiju “Dr Kozomara”.

Naš tim sastoji se od stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u dijagnostici i liječenju svih vrsta očnih bolesti. Posebno bismo istakli one najčešće, i to kataraktu, glaukom, senilnu makularnu degeneraciju, dijabetičku retinopatiju, itd.

Ipak, najprepoznatljiviji smo po procedurama u refraktivnoj hirurgiju, te estetskim operacijama kapaka. U našoj ustanovi prvi put u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini je urađena operacija laserske korekcije dioptrije, i to davne 2008. godine. Osim toga, veliki je broj do sada urađenih operacija korekcije dioptrije za blizinu ugradnjom multifokalnih intraokularnih sočiva, ali i estetskih operacija kapaka.

Razumijemo da je svaki slučaj jedinstven i stoga pristupamo svakom od vas individualno. U saradnji sa vama i vašim porodicama, razvijamo personalizovani plan liječenja, kako bismo postigli najbolje moguće rezultate.

Ponosni smo na naš tim stručnjaka i našu posvećenost vama, našim pacijentima, te smo zahvalni na povjerenju koje nam ukazujete svakodnevno.

Dobro nam došli!

Na vrh stranice stavka 7 scaled

Ljekari

Dr Bojan

dr sc. Bojan Kozomara, dr med.

specijalista oftalmologije

Dr Ana

Ana Aničić, dr med.

specijalista oftalmologije

Dr Vladimir

Vladimir Račić, dr med.

specijalista oftalmologije

Dr Tamara

Tamara B. Barić, dr med.

specijalista oftalmologije

Medicinski Tehničari

Helena Sajevic

Helena Sajević

glavna medicinska sestra

Boban Petrovic

Boban Petrović

medicinski tehničar

Sanja Seksan

Sanja Seksan

medicinska sestra

Marko Velimirovic

Marko Velimirović

medicinski tehničar

Milana Sikanic stavka 5

Milana Šikanjić

medicinska sestra

Aleksandar Mijatovic stavka 5

Aleksandar Mijatović

medicinski tehničar

Administracija

2N3A0453 aleksandra sljivic

Aleksandra Šljivić

dipl. med. fizioterapije

Dragana Dzonlic

Dragana Džolić

računovodstvo

Sladjana stavka 4

Slađana Vujović

dipl. med. laboratorijske dijagnostike

Tanja Ilic min

Tanja Ilić

Administrativni radnik

Optika

Šta naši pacijenti kažu o nama

  • "Dr Kozomara i njegov tim su izvanredni! Bila sam vrlo nervozna zbog operacije katarakte, ali su me umirili i objasnili svaki korak postupka. Operacija je bila bezbolna i brza, a vid mi se potpuno vratio u roku od nekoliko dana. Hvala vam na izvrsnoj usluzi!"
    Jovana B.
  • "Godinama sam se borila s problemom suvih očiju i konačno sam pronašla rješenje kod dr Kozomare. Njegov pristup je bio izuzetno pažljiv i stručan, a terapija koju mi je prepisao je pomogla u ublažavanju simptoma. Sada se osjećam mnogo udobnije i mogu uživati u svakodnevnim aktivnostima bez nelagode u očima."
    Milica S.
  • "Došao sam kod Dr Kozomare zbog problema sa vidom i bio sam impresioniran brzinom i efikasnošću dijagnostike. Nakon samo jedne posjete, dobio sam preciznu dijagnozu i plan liječenja. Tretman je bio uspješan i sada mogu jasnije vidjeti nego ikad prije. Toplo preporučujem ovu kliniku svakome tko traži stručnu i brižnu njegu očiju."
    Dragan J.

Skip to content