Opšta

Oftalmologija je medicinska grana koja se bavi dijagnozom, lječenjem i prevencijom bolesti oka. Oftalmolozi su specijalisti koji se brinu o zdravlju vaših očiju.

Najbolji oftalmolog je onaj koji ide u korak sa savremenim tehnologijama u oblasti oftalmologije. Važno je da vaš oftalmolog ima više godina radnog iskustva u ovoj oblasti te da sa svakim svojim pacijentom postupa jednako. Specijalna bolnica za oftalmologiju “Dr Kozomara” sa 20 godina iskustva uspješno izvodi više od 1750 zahvata godišnje uz pomoć najmodernije tehnologije.

Intraoklurni implantati Vivity spadaju u grupu EDOF sočiva (exteneded depth of focus), odnosno sočiva sa produženim fokusom. Uz njihovu pomoć moguće je jasno vidjeti na daljinu kao i najstitniji teks na blizinu. Nije ih potrebno mijenjati i skidati.

Blefaroplastika, ili estetska operacija kapaka, je hirurška procedura kojom se pacijenti rješavaju viška kože gornjih kapaka, te viška kože i/ili masnih kesica donjih kapaka. Ovaj zahvat nije bolan i izvodi se u lokalnoj anesteziji. Postoji standardna blefaroplastika (koristi se elektro nož) i laserska blefaroplastika (koristi se frakcioni CO2 laser).

Možete kontaktirati naše kolegice u Call centru, koje će Vam dati sve potrebne informacije, putem sledećih brojeva telefona:

+387 51 439 591

+387 51 439 592

+387 66 916 445 (dostupno i na Viber i WhatsApp)

 Ukoliko želite, možete nam ostaviti Vaš broj telefona, pa će Vas kolegice iz Call centra pozvati i dati sve potrebne informacije.

Skip to content