Zakazivanje termina za pacijente iz inostranstva

Specijalna bolnica za oftalmologiju “Dr Kozomara”

Zakažite termin i naš tim će se pobrinuti za Vas od samog početka pa sve do kraja zahvata i postoperativnog oporavka.

Vaš put do bolnice Dr Kozomara

Koraci kroz koje prolazimo zajedno sa Vama do savršenog vida
  • Opšte informacije

    formaZapočnite svoje putovanje tako što ćete popuniti formular sa naše web stranice, a naš tim će vas kontaktirati kako bismo dobili dodatne podatke i zakazali konsultacije.

  • Konsultacije prije dolaska

    3Naši doktori sa višedecenijskim iskustvom će obaviti konsultacije putem video poziva ili emaila, te razmijeniti informacije i odgovoriti na pitanja o stanju vašeg vida, istoriji bolesti, te mogućnostima liječenja.

  • Dogovor prije dolaska

    asistentZa vaše putovanje dodijeljujemo vam našeg saradnika koji će biti uz Vas sve vrijeme. Pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko rezervacije hotela, pripreme vize (ukoliko su potrebne), prevoda, avio karata, organizacije dolaska i odlaska, smještaja i svega ostalog što bude bilo potrebno.

  • Operativni zahvat

    operacijaVaš boravak u našoj bolnici biće brz, jednostavan i efikasan, od dolaska, do specijalističkog pregleda i operativnog zahvata, do Vašeg odlaska.

  • Postoperativni oporavak

    postoperativnoBriga o vašem vidu ne završava se Vašim odlaskom. Tu smo da Vam pomognemo i u postoperativnom period, podijelimo sve informacije, te obezbjedimo kontinuirani kontakt i konsultacije za vrijeme oporavka.

Copyright ©2024 sva prava zadržana
Skip to content