Moj novi pogled na svijet: Iskustvo operacije katarakte

 

Juče sam doživeo jedno od najznačajnijih iskustava u svom životu, i želim da ga podijelim s vama. Ujutro, dok je sunce tek počelo da se budi, našao sam se u ordinaciji svoje klinike sa dr Vesnom Cerović, spremajući se za operaciju katarakte mog desnog oka. Iako sam imao mješovite osjećaje – uzbuđenje, nestrpljenje – znao sam da sam u dobrim rukama.

Operacija je prošla baš kao što sam i očekivao – besprijekorno. Sve vrijeme sam osjećao profesionalnost i pažnju cijelog svog tima na koje sam izrazito ponosan. Kada sam otvorio oči, svijet oko mene je izgledao drugačije. Boje su bile življe, sve je bilo jasnije. Osjećao sam se kao da gledam svijet kroz potpuno nove oči.

Odlučio sam se za Vivity sočiva, i sada mogu reći da je to bila jedna od najboljih odluka koje sam donio. Ova sočiva su poznata po visokoj kvaliteti i izuzetnoj jasnoći vida. Svaki detalj, svaka nijansa, sve je postalo jasno i živopisno. Sočiva su dobra i po tome što ne umanjuju kvalitet vida noću kao što su to do sada činila sočiva prethodne generacije.

Više o ovim sočivima možete saznati u jednom od videa koje sam snimao (Video o Vivity sočivima).

Ovo iskustvo me je naučilo mnogo više nego što sam očekivao. Biti pacijent, a ne samo posmatrač i doktor, dalo mi je novu perspektivu. Shvatio sam koliko je važno da doktori razumiju osjećaje i strahove svojih pacijenata, njihova pitanja i nedoumice. Kada se nađete na drugoj strani, shvatite koliko je važno osjećati se sigurno i zbrinuto.

Dio tima bolnice

Zato želim da izrazim svoju duboku zahvalnost dr Vesni i jednom dijelu svog tima koji je bio prisutan tog dana i pomogao mi da progledam.

Ovo je tek početak mog putovanja. Planiram da podijelim još mnogo korisnih informacija i savjeta iz ovog iskustva. Zato, ostanite uz mene, pratite moje objave i zajedno ćemo otkrivati čuda oftalmologije.

Doktor Bojan Kozomara nakon uspješne operacije sa dr Vesnom i timom

Do sljedećeg puta, gledajte svijet jasno i sa osmijehom!

Vaš, dr Bojan Kozomara

Podijeli
Bojan Kozomara
Bojan Kozomara

Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor nauka, doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne bolnice za oftalmologiju "Dr Kozomara" Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2021. godine postao je doktor medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

KONTAKT

Copyright ©2024 sva prava zadržana
Skip to content