Uspješan završetak MBA studija

Želeći da što bolji i u svojim menadžerskim zadacima, dr Bojan Kozomara je 2018. godine upisao postdiplomske studije na University Cumbria u Velikoj Britaniji iz oblasti Healthcare Management (Menadžment u zdravstvu), te ga je uspješno završio 2022. godine i stekao zvanje Master in Business and Administration.

Zbog svjetskih dešavanja, prvenstveno pandemije virusom korona, diploma je konačno stigla na njegovu adresu. Program je ne samo bio više nego koristan za sticanje novih znanja iz oblasti zdravstvenog menadžmenta, nego je omogućio uspostavljanje kontakata sa kolagama iz cijelog svijeta.
Podijeli
Bojan Kozomara
Bojan Kozomara

Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor nauka, doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne bolnice za oftalmologiju "Dr Kozomara" Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2021. godine postao je doktor medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

KONTAKT

Copyright ©2024 sva prava zadržana
Skip to content