Pacijenti o nama – iskustvo koje mijenja život

U ovom digitalnom dobu, u kojem su poruke i e-mailovi preuzeli primat, nama je stiglo jedno posebno pismo koje nas je sve dirnulo i izmamilo osmijehe. Pismo je napisao deda Suljo, koji ima 81 godinu, zahvaljujući se našem timu na brizi i uspješnom liječenju njegove unuke Raise. 

Čitati riječi ispisane rukom, podsjetilo nas je koliko je naš posao važan i koliko svaka pažnja i trud čine razliku u životima naših pacijenata i njihovih porodica. ❤

U nastavku dijelimo sa vama ovo predivno pismo koje nam je uljepšalo dan. Hvala vam što ste dio naše priče! 

Tekst pisma:

“DANA 18.6.2024 GOD. OVO PISMO PIŠE RAISIN DEDO SULJO U 81 GOD.

DRAGI POŠTOVANI I UVAŽENI DOKTORI-DOKTORICE I OSTALO VAŠE MEDICINSKO OSOBLJE. NA PRVOM REDU ŽELIM DA VAS LJUDSKI I SRDAČNO POZDRAVIM I KAŽEM ŠTO JE POVOD I RAZLOG OVOGA MOGA PISMA DA VAM SE JAVIM. U PITANJU JE DEDINA I NANINA UNUKA RAISA KOJA JE BILA KOD VAS NA LIJEČENJU I OPERACIJI OČIJU. MOGU VAM REĆI ISTINU KAKO MI PRIČA RAISA I NJEZINA MAMA EMIJA DA STE IH OD PRVOG DANA TAKO LIJEPO DOČEKALI, PRIMILI SVE POHVALE I LIJEPE RIJEČI O VAMA O VAŠEM RADU, RASPOLOŽENJU I HUMANOSTI. E TO SU PRAVI LJUDI, DOKTORI, SPECIJALISTE. PRAVO DA VAM KAŽEM KAD JE RAISA BILA NA KONTROLI KOD VAS I KADA STE JOJ REKLI DA JE SVE DOBRO, BEZ PROBLEMA I KAD NAM TO JAVILA, JA, DEDO, I NANA SMO BILI TOLIKO ODUŠEVLJENI I RADOSNI. TAKO DOK OVO PIŠEM OD USHIĆENJA I RADOSTI MORAM MALO DA ZAPLAČEM KAD SE SVE LIJEPO ZAVRŠILO ZA NAŠU RAISU. A VEĆ SUTRA AKO BOGDA ĆU DA SE RADUJEM-VESELIM, I IZ SVEG GLASA DA ZAPJEVAM, NEK ME SVAKO ČUJE. JA KAD PJEVAM RADO ME VOLI SLUŠA NANA I RAISA JOŠ JEDNOM DA KAŽEM SVI SMO SRETNI I ZADOVOLJNI, KAKO DEDO I NANA, TAKO MAMA I TATA, A POSEBNO RAISA. NA KRAJU OVOGA MOGA PISMA ŽELIM DA VAM SE PUNO ZAHVALIM I ŽELIM SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU DA STE ZDRAVI ŽIVI PUNO GODINA I DA VAS SREĆA PRATI U ŽIVOTU I VAŠEM RADU.

TOLIKO OD MENE PRIJATNO I DOVIDJENJA

MOJ POTPIS

ČUTUK SULJO”

Poslušajte Raisino iskustvo kada je u pitanju ugradnja fakičnih intraokularnih sočiva:

Podijeli

KONTAKT

Copyright ©2024 sva prava zadržana
Skip to content