ONLINE KONSULTACIJE IZ OBLASTI OFTALMOLOGIJE

Nikad lakše do savjeta nego od ovog ponedjeljka.
Odlučio sam da dajem savjete, pomoć i preporuke pri njezi i liječenju očiju u formi online konsultacija.
Platforma https://drbojankozomara-konsultacije.com/ putem koje će se vršiti konsultacije je brza, laka i jednostavna za upotrebu. Dovoljno je samo par klikova da se zakažete za video ili email savjetovanje. U kojem god dijelu svijeta se nalazili dočekaće vas  korisna informacija i stručno mišljenje.
Ono što ja najviše zagovaram jeste human pristup, u životu i radu, zbog čega će se ovaj vid komunikacije naplaćivati simboličnim iznosima, a 20% od skupljenih prihoda ću poklanjati u humanitarne svrhe, onima kojima je to najpotrebnije.
Najmanje 2,2 milijarde ljudi ima neko oštećenje vida. Najmanje 1 milijarda, odnosno gotovo polovina ovih slučajeva oštećenja vida bi se mogla spriječiti ili se tek treba riješiti. Postoje efikasna rješenja, iz čega je nastala potreba za unapređenjem pristupa savjetovanju, konsultacijama i edukaciji svih ljudi, svuda u svijetu kada su oboljenja očiju u pitanju.
Uvidio sam da su pacijenti sa kojima svakodnevno radim slabo informisani o stanju ili oboljenju oka koje imaju, a posebno o mogućnostima liječenja ili alternativama trenutnom liječenju.

Dakle, ukoliko imate pitanja, nedoumice, stare oftalmološke nalaze ili slike dijagnostičkih pretraga oka koje ste radili, slobodno ih pošaljite putem ove forme i zakažite termin konsultacija. Biće mi zadovoljstvo da na svaki od upita odgovorim u najskorijem vremenskom roku i da putem video poziva ili email-a predložim najbolji vid liječenja.

Podijeli
Bojan Kozomara
Bojan Kozomara

Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor nauka, doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne bolnice za oftalmologiju "Dr Kozomara" Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2021. godine postao je doktor medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

Skip to content